Közművesítés

Viztisztitó berendezések

Víztisztító berendezések

 

Vállalkozásunk családi házak, vállalatok, ipari létesítmények területén vállalja víztisztító berendezések megtervezését, kiépítését. Vállalkozásunk szakképzett munkatársakkal rendelkezik. Az általunk beépített berendezésekre jellemző az alacsony üzemeltetési költség, az egyszerű kezelhetőség, garantáltan jó vízminőség. Az általunk használt berendezések hosszú élettartalmúak, a befektetett anyagi kiadások, gyorsan megtérülnek használatukkal.

 

A víz:

 

Biológiai jelentősége óriási, a földi élet elképzelhetetlen nélküle, a sejt- és testnedvek legnagyobb részét víz alkotja. A vérozmózisnyomásának normál szinten tartásában is jelentős szerepe van. Ajánlott a napi legalább 1,5-2 liter folyadék elfogyasztása, ez alapvető igénye szervezetünknek. Két-három napnál tovább az orvostudomány mai állása szerint az ember nem élheti túl a vízhiányt. A víz rendkívül fontos szerepet betöltő kémiai anyag, a Föld vízburkát alkotja, kitölti a világ óceánjait és tengereit, az ásványok és kőzetek alkotórésze, a növényi és állati szervezetek pótolhatatlan része. Nélkülözhetetlen az iparban, a mezőgazdaságban, a háztartásokban, a laboratóriumokban.

Ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű a víz amit használunk. Sajnos vizeink annyira szennyezettek, hogy tisztításuk nélkül nem ihatjuk, használhatjuk mindennapjainkban biztonságosan. Ehhez nyújtunk megoldást víztisztító berendezéseink által, melyek megóvják egészségét a vizeinkben található káros szennyeződésektől.

Megkímélheti háztartási gépeit a vízkövesedéstől, ezzel is meghosszabbítva berendezései élettartamát. Valamint a hazánkra jellemző víz összetétele segíti testünk elsavasodását, melyen könnyen változtathat , ha berendezésink közül választ, melyek megfelelő összetételű lúgos vizet állítanak elő.  


Slide

Közművesítés
Tel.: 06 20 77-36-000, E-mail:info@kozmuvesites.hu

Developed by
AyacLab Web Development