Közművesítés

Víz- és csatorna bekötés

Amikor víz- és csatorna bekötési munkálatokat kell önnél vagy cégénél elvégezni forduljon hozzánk bizalommal!

 

Vízbekötés:

 

A tervezéstől egészen a kivitelezésig szakszerű munkát végzünk. A csatorna főnyomócsöveinek a házakba, épületekbe való bekötését is vállaljuk. Nyomatékosan felhívom a Tisztelt megrendelő figyelmét, hogy a felújított épületeknél az ereszcsatorna víz elvezetése az épület, és az épület alapjától ajánlott a későbbi problémák elkerülése végett! Ehhez a szakszerű rendszer kiépítését megtervezzük és a munkálatokat elvégezzük. A törvényrendelet szerint tilos a szennyvízcsatornákba bekötni.

 

Csatorna bekötés:

 

 

Akció

Nagykovácsiban lakóknak 10% anyagár kevezménnyel vállaljuk a csatornázási munkálatok elvégzését (házi csatornabekötéseket is)!

Átemelő szívattyús megoldásokkal is dolgozunk.

 

Minden ingatlannak saját csatorna bekötéssel kell rendelkeznie!  

Családi házak, társasházak, középületek, lakóparkok, ipari területek,  ipari csarnokok, raktárak, irodaházak, szállodák  csatorna rendszerének megtervezését, bekötését szakképzett szakembereinkkel, megfelelő gépparkkal rendelkezve vállaljuk.

Fontos ennél a munkánál is a megfelelő szakemberekkel végeztetni a munkát, hiszen szigorú szabályoknak kell megfelelni a munka végzéssel. A nem szakszerű munkavégzés során előfordulhat, hogy az épület biztonsága veszélybe kerülhet, vagy akár a szomszéd telkén elhelyezkedő épület stabilitása is megváltozhat, aminek komoly következményei lehetnek. Vannak fontos szempontok melyeket szigorúan be kell tartani, figyelembe kell venni. Valamint a nem szakszerű munka következménye lehet a későbbiekben a dugulási probléma.

Meg kell tartani a csatorna folyamatos üzemképes állapotát, segíteni kell a rendszeres ellenőrzést. Köteles odafigyelni a tulajdonos, hogy a talajvíz és a csapadékvíz ne folyjon be a közcsatornába. Kötelező távolság elektromos kábelektől, telefonkábelektől, gázvezetékektől legalább 1m, míg az ivóvízvezetéktől a minimális távolság 1,5m.

A csatorna bekötése előtt a megrendelőnek tisztában kell lennie azzal, hogy mi a bekötés módja, milyen kötelezettségei vannak utána. Fontos, hogy a megrendelő  tudja, hogy milyen engedélyeket kell beszereznie a csatorna bekötése előtt. Ebben szaktanácsot tudunk adni, a megrendelés esetében.  

 

 

 

 

 


Slide

Közművesítés
Tel.: 06 20 77-36-000, E-mail:info@kozmuvesites.hu

Developed by
AyacLab Web Development